Exclusiv / S-a aflat totul! El este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu. „Dacă nu exista, toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat”

Au trecut mai bine de şase luni de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, iar prietena sa cea mai bună face dezvăluiri cutremurătoare cu privire la persoana vinovată de moartea sa.

Laura Vicol, informaţii bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu
S-a scurs jumătate de an fără Răzvan Ciobanu, iar durerea este la fel de mare. După moartea sa, Laura Vicol, prietena lui cea mai bună, a promis că va afla cine este responsabil de sfârşitul tragic al regretatului designer şi s-a ţinut de cuvânt.

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. ( n.r. A făcut accident din cauza lui? ) Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru Spynews.

„Nu pot să spun nimic. Voi spune totul când dosarul va fi finalizat. Nu e nimic adevărat din tot ce s-a spus până acum. Există un autor moral, îl voi spune şi pe acela cu riscul de a fi dată în judecată ulterior, dar lumea trebuie să afle adevărul… El nu trebuia să plece la mare, nu trebuia! E o persoană nou intrată în viaţa lui, iar eu personal îl consider direct răspunzător pentru moartea lui”, a spus Laura Vicol.

Leave A Reply

Your email address will not be published.