Alina Sorescu este în doliu. Bunica artistei a murit. „Sunt foarte tristă”

Zi tristă pentru Alina Sorescu. Îndrăgita artistă trece prin cele mai grele clipe, după ce a pierdut-o pe bunica sa. Vestea tristă a fost dată de Alina Sorescu, pe reţelele sociale, alături de o fotografie de la privegi.

Bunica Alinei Sorescu a murit
Alina Sorescu are parte de un început greu de săptămână, după ce bunica ei s-a stins. Alina Sorescu a iubit-o mult pe femeia care a făcut-o mare. Aceasta a fost cea mai dragă bunică a artistei, aşa cum chiar ea povesteşte, iar durerea este una fără egal.

Chiar dacă trece prin clipe grele, Alina Sorescu a avut puterea să le dea fanilor vestea cea tristă. Alina Sorescu a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, alături de o fotografie de la priveghi.

„Sunt foarte tristă, am pierdut-o pe cea mai dragă bunică a mea. Mamaie, vei rămâne veşnic în sufletele noastre ”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu are o relaţie foarte furmoasă cu familia sa, astfel că vestea i-a dat pe toţi peste cap. Se pare că starea de sănătate a bunicii sale s-a agravat în ultimul timp, iar artista a fost mereu cu gândul alături de cea mai dragă fiinţă. Ba chiar, aceasta a ales să stea departe de reţelele sociale, în ultima săptămână, semn că mintea nu-i stătea într-un alt loc, decât la familie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.