Din păcate este adevărat! Marius Budăi a recunoscut tot! Probleme la sistemul de pensii

0

Alertă în România. Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a recunoscut recent că există o serie de probleme cu privire la sistemul de pensii. Ce va mesaj i-a transmis noului ministru, Violeta Alexandru.

Se schimbă legea! Anunț major pentru cei care au permis categoria B
Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a răspuns acuzațiilor aduse de înlocuitoarea sa la minister, Violeta Alexandru. Budăi a recunoscut că sunt probleme privind sistemul de calcul al pensiilor, însă i-a atras atenția noului ministru al Muncii că lucrurile nu se rezolvă dacă se vaită la televizor și a reamintit că problemele nu au fost rezolvate în integralitate din cauza PNL care a tot contestat la Curtea Constituțională Legea pensiilor și s-a ajuns la momentul în care sistemul nu este pe deplin funcțional.

„Eu nu am spus că nu sunt probleme. Dar un profesionist nu vine și se vaită la televizor. Am discutat cu profesioniștii din sistem și problemele sigur că sunt sunt diverse, dar sunt rezolvabile. Însă acestea se rezolvă cu oamenii. Nu faci nimic dacă comasezi niște ministere. Nu facem nimic dacă creăm panică în sistem”, a explicat fostul ministru al Muncii, Marius Budăi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.