Ce mănâncă Gabriela Cristea, pentru a slăbi mai repede. Prezentatoarea a dezvăluit tuturor secretul său

0

Gabriela Cristea a reușit să topească 14 kilograme și este într-o formă de zile mari! Frumoasa moderatoare are foarte mare grijă la regimul său alimentar și a împărtășit totul cu fanii ei de pe Instagram, cărora le-a mărturisit ce cuprinde dieta ei care a ajutat-o să arate atât de bine.

Gabriela Cristea a reușit să slăbească foarte mult și nu se oprește aici! Chiar dacă are deja o siluetă de invidiat, frumoasa moderatoare s-a pus serios pe treabă și le-a arătat internauților care o urmăresc pe Instagram ce mănâncă în fiecare zi, pentru a fi mereu în formă.

Gabriela Cristea a decis să urmeze o dietă destul de permisivă, căci are voie la 3 mese principale, mic dejun, prânz și cină, dar și gustări delicioase precum lapte bătut, fructe, fistic. Cu toate acestea, frumoasa moderatoare se axează foarte mult pe salate în tot felul de combinații, cu roșii, rucola, brânză feta, porumb, ton și salată iceberg, dar consumă și foarte multă apă cu lămâie, despre care știm cu toții că este extrem de sănătoasă!

Gabriela Cristea, dietă cu 1000 de calorii în fiecare zi

Pentru a slăbi și mai mult, frumoasa Gabriela Cristea și-a făcut singură dieta și a decis să nu consume mai mult de 1000 de calorii pe zi. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, celebra moderatoare a dezvăluit că are 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări.

Într- un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre noul ei stil de viaţă. Nu are o dietă precisă, însă îşi calculează caloriile, are fix cinci mese pe zi şi îşi face analize tot timpul pentru a se asigura că este sănătoasă.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kilograme, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga. Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii” a spus Gabriela Cristea, pentru Antena Stars

Leave A Reply

Your email address will not be published.