I-a scris o scrisoare emoționantă iubitei sale însărcinate care a murit într-un accident de mașină

Brandon Forseth a scris pe Facebook un mesaj emoționant pentru iubita sa însărcinată la câteva ore după ce aceasta și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Scrisoarea a fost însoțită de o ecografie a copilului nenăscut al celor doi. Postarea a devenit virală.

Iubita sa, Kylee avea 24 ani și era însărcinată în 18 săptămâni. “M-ai pus să promit să nu spun nimănui de copilul nostru până nu vei ajunge la 20 săptămâni de sarcină, când vom afla sexul copilului. Voiam să facem împreună un clip haios prin care să-i anunțăm pe toți. Erai însărcinată în 18 săptămâni cu primul nostru copil și seară v-am pierdut pe amândoi. Deși, nu am apucat să îmi cunosc copilul, dragostea și bucuria pe care le aveam în inimă erau nemaiîntâlnite. I-am ascultat pentru prima oară inimioara, am privit cu interes pozele de la ecograf și eram minunat de viața care creștea în interiorul tău. De abia așteptam să fiu tată și mă simțeam binecuvântat că micuțul va crește lângă o mamă ca tine.

Nu m-am putut abține și am spus secretul câtorva prieteni și membri ai familiei și tu mi-ai spus că nu pot ține un secret, eu am râs și ți-am spus că nu mă pot abține, sunt prea fericit. Ai fi fost cea mai bună mamă, Ky. M-ai făcut atât de fericit. Erai viitorul meu. Tot ce făceam, oricât de mult aș fi muncit, orice decizie aș fi luat mă gândeam la tine și la fericirea ta. Îmi cer scuze că nu îmi respect promisunea și anunț acum pe toată lumea, dar eram atât de mândru de tine și vreau ca toată lumea să știe cât de dedicată erai acestui copil, cât de mult te gândeai la sănătatea lui, cum căutai pe net și îmi spuneai că fătul are acum dimensiunea unui grep sau că fătul are acum pleoape. Puteam să simt căldura și scopul pe care ți-l dădea acest copil și știam că trebuia să devin cel mai bun bărbat posibil pentru tine și copil, pentru a avea grijă de voi. Nu am putut să am grijă de tine aseară.

Trebuia să fi fost cu tine. Poate lucrurile ar fi fost altfel. Trăim într-o lume crudă și ciudată care decide să ia un suflet curat, frumos și inocent în loc să ia sufletul meu. Aș schimba locul cu tine într-o clipă. Îți promit că voi continua să fiu bărbatul de care te-ai îndrăgostit și voi face ceva cu viața care mi-a rămas. Promit că te voi face mândră de mine. Promit că n-o să mai iau nimic de-a gata și promit că voi spune des te iubesc celor la care țin. Mi-aș fi dorit să îți fi spus asta aseara, dar în inima mea știam că știi.” Brandon și-a încheiat scrisoarea cu un tribut adus iubitei sale și copilului lor nenăscut.

“Mă simt neajutorat. Încă mai aștept să intri pe ușă. Te iubesc atât de mult Kylee și știu că vei fi cea mai bună mamă din cer pentru micuțul sau micuța noastră atunci când se va naște în iunie. Mi-aș fi dorit să-l văd cel puțin o dată. Știu că ar fi fost la fel de frumos ca mama lui. Să te odihnești în pace, Kylee Bruce Să te odihnești în pace Braylee sau Talon, tati te iubește mult, mult.” Postarea bărbatului a ajuns să aibă peste 200.000 de share-uri. Citeşte întreaga ştire: I-a scris o scrisoare emoționantă iubitei sale însărcinate care a murit într-un accident de mașină Citeşte întreaga ştire: I-a scris o scrisoare emoționantă iubitei sale însărcinate care a murit într-un accident de mașină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.